Hirdetés

Mirror's Edge: Friss tartalmak és PC-s verzió jövő év elején

|

Jó: jövőre letölthető tartalmakkal kedveskedik a DICE. Rossz: imáink ellenére idén biztos PC-s verzió nélkül maradunk.

Hirdetés

Izgatottan várjuk a Mirror's Edge európai megjelenését, mindössze néhány napra vagyunk az EA DICE fémjelezte alkotástól, habár idén kizárólag a konzollal rendelkezők tehetik magukat próbára, mint tudjuk az asztali rendszerekre tervezett megjelenés átcsúszott jövőre. A szeptemberben bejelentett hivatalos megjelenési időpontok között nem találhattunk PC-s verzióra vonatkozó információkat, hónapokkal ezelőtt még téli debütálásáról beszéltek majd szépen lassan beérett egy jövő évben esedékes start. Az Electronic Arts figyelmes gyermekgondozó módjára bejelentette, hogy jövő év elején letölthető tartalmak érkeznek, valamint a PC-s kiadásra januárban csaphatunk le. Részletes információkkal nem szolgáltak, így nem tudjuk januárban pontosan mikorra várható a játék, illetve milyen rendszerekre kívánják eljuttatni a letölthető pakkokat. A megjelenésig mindenképpen érdemes megtekinteni az újonnan bemutatott videókat, bár a PC-s tábor képviselőinek ez nem jelent vigaszt.

 

mirrorsedgetw2.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)