Hirdetés

Mirror's Edge kiegészítés januárban

|

Az Electronic Arts bejelentette jövő januárban megjelenő Mirror’s Edge tartalmait, hét különleges pálya csak időre!

Hirdetés

Januárban kiegészül az Electronic Arts gondozta Mirror's Edge, méghozzá nem akármilyen formában, bejelentették a Pure Time Trial Pack-ot. A hírünk végén található videóban mindenki megértheti, miért különbözik ez a DLC az általánosan elfogadott letölthető tartalmaktól. Néhányan közületek biztosan találkoztatok már olyan külsősök által készített pályákkal (például Counter-Strike esetén a kz vagy xc mapok), melyek lényege, hogy ugrálással végigvigyünk egy egekbe emelkedő szinteket, ahol általában levegőben logó hidakon és oszlopokon szaladgálunk. A konzolokra és PC-re egyaránt megjelenő kiegészítőben reflektorfénybe kerülnek a platform elemek, no meg a folyamatosan pergő idő. Összesen hét pályát (Velocity, Reflex, Razzmatazz, Kinetic, Flow, Chromo, Actino) kapunk pénzünkért, melyet 800MS pontban vagy 10 dollárban törleszthetünk attól függően, melyik táborba tartozunk. Minden egyes aréna különböző színvilággal rendelkezik és kedvenc háromdimenziós absztrakt háttérképeimre hajaznak, szóval személyemnek kifejezetten tetszik, talán ezzel a DLC-vel visszahúzhatják a gyengélkedő Mirror's Edge-t. A PlayStation 3 tulajdonosok egy ingyenes pályával gazdagodhatnak megjelenése pillanatában.

A Mirror's Edge fórumban várjuk véleményeiteket a jövőre megjelenő letölthető tartalmakról!



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)