Hirdetés

Mirror's Edge minimum rendszerkövetelmény

|

Konzolokra már kijött Faith kalandja, s lassan közeledik a PC-s változat is. Ideje megtudni, milyen gépen futtathatjuk.

Hirdetés

A Mirror's Edge hivatalos fórumán merült fel a kérdés, hogy milyen gépet kell Faith alá pakolnunk, ha futásra szeretnénk ösztönözni a csinos futár kislányt. Az egyik dizájner - egészen pontosan Feffe - volt oly kedves és elárulta a minimum gépigényt. Ezt ugyebár illik megszorozni kettővel, majd köbre emelni, hozzáadni az magyar nemzeti össztermék egy főre jutó hányadát, s akkor már megközelítjük azt a szintet, amikor nem csak egy szépen kivitelezett diavetítést bámulunk. Feffe sietett azt is leszögezni, hogy eszükbe sem jutott az Nvidia physX kártyáit kötelezővé tenni, hiszen tisztában vannak vele, hogy nem mindenki rendelkezik ilyennel. Némileg látványosabb így a játék, de ez csak egy lehetséges opció, maga az élmény változatlan marad.

mirror.jpg


Oprendszer: Microsoft Windows XP SP2/Vista
Processzor: Intel Pentium 4 3.0GHz vagy annak megfelelő
Memória: 1GB RAM
Videókártya: 256MB-os Shader Model 3.0 támogatással
Szabad tárhely: 8GB

A fórumon megragadhatjátok a lehetőséget és elhenceghettek azzal, hogy gépetek köröket ver a NASA szuperszámítógépeire. Ha ez nem lenne életszerű, vigasztaljon a tudat, hogy néhány év múlva komoly muzeális értékkel bír majd a kicsike.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)