Hirdetés

Mirror's Edge - Olvass bele a képregénybe

|

Mint azt már tudjuk, a Mirror's Edge-hez hamarosan pár képregény is érkezik. Most ezek közül az elsőbe tekinthetünk bele

Hirdetés

Az Electronic Arts komoly erőbedobással igyekszik népszerűsíteni új játékait: a Dead Space animációs filmet kap, míg a Mirror's Edge néhány képregényt. A képregényeket Rhianna Pratchett írja, és Faith világába nyújtanak némileg mélyebb betekintést. A művekből a Comic-Con látogatói előzetest kaptak, mely az első szám első hét oldalát tartalmazza, s mivel az Internet erre van kitalálva, így rendes emberek gyorsan be is szkennelték, és elérhetővé tették mindenki számára. Szóval aki kíváncsi arra, hogy mire számíthatunk, az itt tud olvasgatni.

 

faith_1.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)