Hirdetés

Mirror's Edge PC megjelenési dátum!

|

Elég sokáig tartott, míg végre kibökte az Electronic Arts, hogy mely napon jelenik meg a játék asztali rendszerekre.

Hirdetés

Egyelőre nem tudhatjuk, sikertörténet lesz-e a Mirror's Edge, vagy annak ellenére orbitális bukásnak lehetünk tanúi, hogy meglehetős hype lengte körül, és sokan az utóbbi évek egyik leginnovatívabb, mondhatni forradalmi alkotásának tartják. Persze a vélemények mint mindig, ezúttal is különbözőek. Bennünket, játékosokat azonban jobban érdekel, hogy mikor tehetjük végre rá kezünket. Természetesen a konzoltulajokat most nem értem ide. Nekik már megadatott a lehetőség, s rájuk van bízva, hogy meghozzák a döntést, élnek-e vele, vagy sem.

mirrors_edge_pcg_1007003.jpg


Hacsak valami közbe nem jön, Faith 2009. január 8-án kezdi meg nagy futását az asztali rendszereken. Futását, mely ezúttal valóban nem szégyen, inkább hasznos, és remélhetőleg kellően szórakoztató lesz billentyűzettel és rágcsálóval is, nem csak kontrollerrel.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)