Hirdetés

Mirror's Edge - Speciális kiadvány válltáskával

|

Lassan minden napra jut valamilyen infó a Mirror's Edge-ről. Ezúttal az EA és a DICE 130 dolláros speciális kiadványáról kaptunk hírt.

Hirdetés

A hét folyamán több ízben is beszámoltunk a Mirror's Edge-el kapcsolatos hírekről. Többek között szót ejtettünk a DICE és a cég marketing igazgatója, Martin Frain játékkal kapcsolatos terveiről, illetve egy friss sztorit elmesélő kedvcsinálóról, melyből kiderül, hogya megfigyelő kamerák rohamos elszaporodása lázadások egész lavináját indította el. Faith családja pont egy ilyen felkelés leverése közben hullott darabjaira.

mirrorsedgecollectors.jpg
 

A DICE a hét utolsó napjára is tartogatott meglepetést, ugyanis a svédek bejelentették, hogy 130 dollárért cserébe egy speciális kiadással is gazdagabbak lehetnek a rajongók. A pakk egyetlen extrája egy divatos táska, amihez persze betársul az alapjáték is. Rajongóknak kötelező!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)