Hirdetés

Mirror's Edge - Time Trial Trailer

|

Sebastien Foucan, a parkour egyik legismertebb figurája és művelője nem rég csatlakozott a Mirror's Edge reklámkampányához.

Hirdetés

Egy vadonatúj gameplay videó és egy rövid kedvcsináló érkezett a novemberben érkező Mirror's Edge-ből. A hamarosan kipróbálható demóval is kedveskedő produkcióban egy Faith nevű futárt alakítunk majd, akinek húgát koholt vádak alapján börtönbe csukatják. A mi feladatunk pedig nem más, mint kiszabadítani a tesókát, illetve a különös disztópiát vezető nagykutyák fülöncsípése. Egyedi, igazán színes látványvilágával és fura perspektívájával üde színfoltja lesz a novemberi felhozatalnak Faith kalandja.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)