Hirdetés

Miss DayZ Sofőrje livestream 4. rész

|

Miss DayZ Sofőrje újra begurul Chernarusba. Folytatódik a szélmalomharc a túlélésért.

Hirdetés

A Miss DayZ Sofőrje immár negyedik alkalommal kísérli meg az egyre csak nehezedő túlélést Chernarus földjén.

Ha nem lett volna elég a vérszomjas orosz túlélőhadsereg és az alfa minden bája, akkor most már itt vannak az űberkemény zombik is, amik egy ütéssel kivéreztetik a gyanútlan városnézőt. Sebaj, megküzdünk ma is mindenkivel és igyekszünk összehozni egy olyan adást, amit túlélnek a streamerek is.

Ma 18:15-től Sirius, EndreMan, Kaci és daev újra nekivágnak és nézőként ti is csatlakozhattok hozzájuk a YouTube csatornánkon. A múlt héten említett szerverbérlés még várat egy kicsit magára, de nagyon reméljük, hogy minél hamarabb pontot tudunk tenni az ügy végére és hamarosan vendégül láthatunk majd mindenkit az első magyar DayZ szerveren.

Itt tessék csatlakozni hozzánk.

 

A videó ebben a cikkben is itt van, de a YouTube csatornánkon is tudtok majd követni minket. Oda pedig illik feliratkozni is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)