Hirdetés

Mit keres a FIFA 22-ben egy ötödosztályú walesi focicsapat?

|

Wrexham csapata nemcsak a tulajdonosai miatt számít érdekesnek.

Hirdetés

Elég közel vagyunk már a FIFA 22 megjelenéséhez, ráadásul a sorozat idei része különösen érdekes lehet a magyar játékosok számára, ugyanis szerepelni fog benne a Fradi, illetve a magyar válogatott virtuális változata is hivatalos szerelésben léphet pályára.

Az EA Sports fejlesztői pedig még egy egészen különleges futballcsapatnak is helyet szorítottak a játékban, ami elsőre talán furcsának tűnhet, de ha picit utánanézünk a klub részleteinek, akkor némileg érthetőbb lehet már a döntés.

Hirdetés

A Walesben található Wrexham városának futballcsapata jelenleg az angol labdarúgó-bajnokság ötödosztályához tartozik, szóval bizony elég messze van az élvonvaltól, azonban a Wrexham A.F.C. így is játszható lesz majd a FIFA 22-ben. Egészen pontosan a Kick-Off játékmódban találhatjuk meg a klubot, ami a "Rest of World" kategóriában szerepel majd, várhatóan több más olyan csapattal együtt, amelyek nem azért érdekesek, mert valamelyik csúcsligában tevékenykednek.

A Wrexham A.F.C. azért is különleges, mivel 1864-ben alapítottak, így ez Wales legrégebbi profi focicsapata, de nemzetközileg is a legöregebb klubok között tartják számon. Nem mellesleg 2020-ban új tulajdonosa lett a csapatnak az RR McReynolds Company képében, ami bizony két jól ismert színész, Ryan Reynolds és Rob McElhenney közös vállalkozása. Valószínűleg az EA is figyelembe vette ezeket az érdekes apróságokat, amikor úgy döntött, hogy helyet kaphat a játékban egy ötödosztályú walesi csapat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)