Hirdetés

Mit keres John Cena az Overwatch 2-ben?

|

Hamarosan megérkeznek a sztoriküldetések a Blizzard játékába, meg is adták a módját.

Hirdetés

Ahhoz képest, hogy John Cena láthatatlan, elég sok videojátékban működik közre. Áprilisban derült ki, hogy játszható karakter lesz a PGA Tour 2K23-ban, nemrég pedig azt is megerősítették, hogy a Mortal Kombat 1-ben is fel fog bukkanni a DC-s karaktere, a Peacemaker, akivel olyan másik vendégszereplőket kalapálhatunk el, mint Omni-Man (Invincible) és Homelander (The Boys). 

Cena azonban még nem végzett, az Overwatch 2 esetében is komoly szerepet kapott. Május közepén jött a feketeleves az Overwatch-rajongók számára, hogy a Blizzard kukázta azt a játékmódot, amivel a folytatást reklámozta, így a PvE-élményt alaposan megnyirbálták. Azért így is maradt olyan tartalom, ami miatt izgatottak lehetnek a játékosok: átvezetőkkel felvértezett, önálló sztoriküldetések szövik tovább a játék narratíváját, amelynek első szelete augusztus 10-én érkezik az Overwatch 2: Invasion keretében, három missziót hozva. 

Hirdetés

Most pár nappal a kitűzött dátum előtt beindult a marketinggépezet az Invasionhöz, amelyekben egy titokzatos csuklyás alak, a The Enigma "hackelt meg" játékokat és streameket. A rajongók a képernyőn megjelent kód alapján ki tudták bogozni, hogy John Cenáról van szó, most pedig a Blizzard hivatalosan is leleplezte, hogy valóban a híres pankrátor-színész áll a hackelések mögött: 

Az első küldetések során Riót, Gothenburgot és Torontót támadják a Null Sector erői, és rajtunk áll, hogy felvegyük velük a harcot, amiképpen azt az alábbi kedvcsináló is hangsúlyozza: 

Az invázió tehát hamarosan megkezdődik. Ti mentek John Cena hívására?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)