Hirdetés

Mit kínál nekünk a Mafia: Definitive Edition Lost Heavenje?

|

Újabb rövid Mafia: Definitive Edition kedvcsináló érkezett, amelyben a bűn városának kikiáltott Lost Heaven mutatja meg szép és mocskos arcát.

Hirdetés

Szerencsére akad saját gengszter (és furcsa módon pilóta is egyben, de ez most mellékes) a csapatban, RG bármikor a géppuskák elé veti magát, ha arról van szó, hogy a Mafia életérzést kell boncasztalra tenni a közjó érdekében, így szerencsére már olvashattok a GSO-n Mafia: Definitive Edition előzetest, melynek segítségével talán kicsit konkrétabb képet kaphattok az élményről. Persze Kaci is nyomta az újságíróknak küldött demót, ezt is megnézhetitek a linkre kattintva. De ha mindez még nem lenne elég, akkor a 2K azért még próbálkozik rövid hangulatcsináló videókkal, most éppen a minket körülvevő város kerül a középpontba.

Hirdetés

Csodás és változatos környezet, autentikus 30-as évek hangulat, bűn és korrupció - ezt ígéri nekünk röviden Lost Heaven, ez feltehetően egyetlen régivonalas Mafia játékost nem lep meg különösebben, az újaknak pedig van egy rövid videó is, hogy könnyebb legyen befogadni az élményt.

Szeptember 25-én Mafia: Definitive Edition megjelenés, addig csak kibírjuk valahogy.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)