Hirdetés

Mitch Lasky durván beszólt az EA-nak

|

Mitch Lasky az EA volt alkalmazottja keményen beszólt korábbi munkahelyének, de elsősorban John Riccitiello-nak

Hirdetés

De ne szaladjunk még ennyire előre! Kezdődött ez azzal, hogy az Electronic Arts a múlt héten 3,6-3,9 milliárd dollárról 3,6-3,675 milliárdra vágta vissza a 2010-es várható bevételeit. Mindenki kedvenc elemzője Michael Pachter egyből megjegyezte, hogy az EA-nak a külső okok vádolása helyett talán a saját háza táján kellene szétnéznie, mert szerinte a kiadónak egyszerűen nincsenek olyan termékei, amelyek érdekelnék az embereket. Na és itt kapcsolódik be Mitch Lasky.

Lasky, aki korábban közvetlenül az előző vezérigazgató Larry Probst és a mostani Riccitiello alatt dolgozott rendesen alátett az egész EA-nak nemrég megjelent blogbejegyzésében. A rossz gazdasági előrejelzések kapcsán Lasky egyszerűen nem érti, hogy továbbra is támogatnak egy olyan vezetést (élükön Riccitiello-val), akik az elmúlt három évben 11 milliárd dollárt veszítettek el az Electronic Arts piaci értékéből. Persze válság van meg minden, de az Activisionnek mégis sikerült kevesebb veszteséggel kijönni belőle, mint az EA-nak. Nem is beszélve az olyan őrültségekről, hogy 850 millióért megveszik a BioWare-Pandemic duót, majd ennek a pénznek a felét egyszerűen kidobják az ablakon azzal, hogy bezárják a Pandemic-et. „És ne gondolja senki, hogy a Dante's Inferno vagy a Knights of the Old Republic majd javítani fog ezen!"- tette hozzá. Érdemes elolvasni, nagyon tanulságos.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)