Hirdetés

Miután felhúzta a németeket és az oroszokat, javított kiadást kapott a második világháborús játék

|

Az Ancestors Legacy fejlesztői alaposan kipofozták a War Mongrelst, és tettek egy fontos bejelentést is.

Hirdetés

Majd' 80 évvel a lezárulta után még mindig számos olyan fejezete van a második világháborúnak, amit nem sikerült a hadviselő feleknek feldolgozniuk, amelyek megítélése távolról sem egységes, vagy amelyek története egyszerűen kevesebb nyilvánosságot kapott a D-napnál, Sztálingrád ostrománál vagy a Hirosimára és Nagaszakira ledobott atombombáknál. Ilyen például a lengyel ellenállók Honi Hadsereg (Armia Krajowa) néven működő földalatti szervezete által folytatott kétfrontos küzdelem az országot megszálló német és szovjet csapatok ellen.

Ebből merített ihletet legutóbbi alkotásához a Destructive Creations csapata, amely úgy döntött, megcsinálja azt a játékot, amire a Commandos szérián nevelkedett gamerek már régóta várnak (a jogokkal rendelkező Kalypso Media ugyanis még sehol sem tart az új résszel).

Hirdetés

A War Mongrels egy valós idejű taktikai játék, amelyben kulcsszerepe van a gondos tervezésnek és az észrevétlenül végrehajtott akcióknak, ugyanis akkor a legjobbak a kampány során megismert szereplők túlélési esélyei, ha nem csődítik egyből a nyakukba a teljes helyőrséget, amikor épp szabotázsakciót hajtanak végre. A fejlesztők számos történésszel konzultáltak, hogy autentikusan jelenítsék meg a gyakran megrázó játékbeli eseményeket, amelyeket a háború túlélőinek elbeszélései ihlettek.

Minden bizonnyal hagyhatták volna még egy darabig a sütőben, mert a tavaly októberben debütált játékot a német szaksajtó a fejlesztők korábbi botrányai és politikai meggyőződése miatt állította pellengérre, míg az oroszok, akik egészen máshogy emlékeznek a Lengyelország felszabadításában játszott szerepükre, a történelmi hitelességet kérték rajta számon. A vásárlókat inkább a temérdek bug, és a buta MI bosszantotta.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ők természetesen ingyen részesülnek a tegnap kiadott Polished Edition minden újításából. A Steamen és az Epic Games Store-on is élesedett Polished Edition teljes kontrollertámogatást nyújt, jelentősen átgyúrja a játékmenetet és az MI-t, látványosan reszel az optimalizáción, és több mint 500 kisebb-nagyobb javítást foglal magába. Ennek örömére a stúdió átmenetileg 44 százalékkal szállította lejjebb a War Mongrels árát, és egyúttal beharangozta a konzolos változatot is. Előreláthatóan 2023 első negyedévében számíthatunk rá PS4-en, PS5-ön, Xbox One-on, valamint Xbox Series X|S-en.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)