Hirdetés

MLB 2k10 - játékmenet trailer

|

Bár itthon is játsszák, aránylag kevesen ismerik magát a sportot - ez a baseball. Az ütőjéről mégis sokan hallottak...

Hirdetés

Maradjunk annyiban, hogy az egy nagyon helyes sporteszköz - például baseballozni ideális.

Hál 'Istennek néha már itthon is előfordulnak olyan TV-adások, amelyeken az MLB, azaz a Major League Baseball meccseit lehet figyelni. Ez a világ legjobb ligája a világ legjobb csapataival - nem véletlen, hogy azt a csapatot, amelyik megnyeri következetesen világbajnoknak hívják.

Bár a sport nem terjed olyan gyorsan, mint az amerikai futball, ettől függetlenül nagyon népszerű nemcsak az USÁbanm, hanem Kanadában, Mexikóban, közép- és dél-Amerikában, Japánban és Koreában is - és aki érti a szabályokat, az tudja, hogy nagyon jó kis sportág a bézból - itthon is van bajnokság, szóval lehet meccseket nézni élőben.

Most következzék egy kis izelítő a 2K Sports következő baseball programjából, az MLB 2K10-ből - lassan már üti a TV-közvetítés szintjét is... A felvételek egy New York Mets - Chicago Cubs örökrangadóból vannak..

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)