Hirdetés

MMO gyilkosság - PvP Shanghaiban

|

Ahogy egy nagyon frappáns beköpés mondja: a Földön nincs értelmes élet. Újabb gyilkosság történt, amelynek indítéka egy MMORPG-ben keresendő. Az a lényeg, hogy egy shanghai személy (41 éves) odaadott egy király kardot, amit az egyik közkedvelt játékban szerzett, egy haverjának, aki eztán jópénzért eladta. Mármint valódi "jópénzért". Összesen 7,200 yuant kapott érte /Mai árfolyam szerint, 165931 forint - G-San /, amit most meg nem tudom mondani, HUF-ban mennyi. Nem is lényeg, a srác, aki odaadta a kardot a haverjának, először a rendőrségre ment, akik... egyszóval szerintem kiröhögték. Azután a "haver" megígérte, hogy odaadja a pénzt, vagy annak egy részét, de a követelő nem volt elég türelmes. Többszöri késszúrással megsebesítette Zhu-t, aki nem sokkal később bele is halt sérüléseibe (ő volt az eladó, ha esetleg nem lehetne követni a krimi eseményeit). Újabb jó lehetőség a kritikusoknak, felháborodott szülőknek, én azt mondom, hogy épeszű ember ilyet nem tesz. De aki hozzá mer nyúlni a staffomhoz, azt -CENSORED-!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)