Hirdetés

MMO-t készít a Bungie?

|

Egy új MMO készülését sejteti a kreatív igazgató kijelentése

Hirdetés

A Bungie kreatív igazgatója James Staten a Game Developers Conference Online 2010-en elejtett kijelentésével tett utalást arra, hogy, követkető projektjük az MMO-k táborát fogja gazdagítani.

"Nem lenne nagyszerű, ha egy olyan világot tudnánk megalkotni, ami mindig ott lesz neked?" -hangzott az utalás. Természetesen az új Bungie játék már az Activision berkeiben jelenne meg, aki így a Blizzard tapasztalatait is fel tudná használni az MMO-ban. A pletykák szerint ez egy shooter MMO lenne, és ismerve az Activision Call of Duty mániáját talán nem ördögtől való összevonni a kettőt. Persze senki ne vegye készpénznek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)