Hirdetés

Mobile Suit Gundam: Battle Operation 2 - idén már a nyugati játékosok is kipróbálhatják

|

Japán után újabb piacokat igyekszik meghódítani a Gundam franchise-on alapuló free-to-play lövölde.

Hirdetés

Eredetileg 2018-ban jelent meg PlayStation 4-re az online játszható Mobile Suit Gundam: Battle Operation 2, amiben a játékosok hatfős csapatokban, óriási mecheket irányítva eshetnek egymásnak. Nálunk eddig nem volt elérhető a móka, de ezen hamarosan változtatni fog a Bandai Namco, ha minden igaz még idén.

Hirdetés

A kiadó bejelentette, hogy még 2019-ben a nyugati közönség is belevetheti magát az óriásrobotos csatározásokba, mivel Japánon kívül is szerencsét próbál a Battle Operation 2. A játékban egyébként nem csak a mechekben ülve csaphatunk össze másokkal, hanem akár saját pilótánkat irányítva, hagyományosabb fegyvereket használva is harcolhatunk.

Egyelőre rejtély, hogy egészen pontosan mikor élesedik az ingyenesen játszható alkotás a nyugati PlayStation 4-eken, de ha kíváncsiak vagytok arra, hogy mit tud a Bandai Namco játéka, mindenképp nézzétek meg a bejelentés mellé érkezett videót.

Ti adtok majd neki egy esélyt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)