Hirdetés

Mobilokra is megjelenik az Alien: Isolation

|

Nem biztos, hogy egy 6 hüvelykes kijelzőn a legjobb az élmény, de aki szeretné, hamarosan mobilján és táblagépén is átélheti.

Hirdetés

Mindig érdekes, ha egy eredetileg PC-re és konzolokra megjelent játékot iOS-es és Androidos okoseszközökre ültetnek át, és ahogy ezek egyre fejlettebbé válnak, a játékok portjai is egyre jobb minőségben készülhetnek el. A Feral Interactive még 2019 decemberében készítette el az Alien: Isolation switches változatát, de hamarosan más készülékeken is magunkkal vihetjük a horrorjátékot.

A csapat ma bejelentette, hogy december 16-án jelenik meg a mobilos változat, és mind a hét DLC-t tartalmazni fogja.

Hirdetés

A játékhoz legalább egy iPhone 7 Plusra, iPhone 8 Plusra, vagy iPhone X-nél újabb telefonra, egy 2. generációs iPad Próra (vagy első generációs modellből a 12,9-es változatra), iPad 7-re, iPad Air 3-ra, iPad mini 5-re, vagy ezekkel egyenértékű androidos eszközre, továbbá a 11 GB szabad helyre (a telepítéshez kétszer ennyire) lesz szükség. Játszhatunk egérrel, billentyűzettel és kontrollerrel is, ha az érintőképernyős irányítás annyira nem fekszik. Az árát 5490 Ft-ra lőtték be.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A minőségből az alábbi videó ad ízelítőt, nem tűnik rossznak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)