Hirdetés

Mobilújdonságok a tervezőasztalon

|

S nemsokára a piacon, ugyanis az alább következő, elmúlt napokban bemutatott készülékek a tervek szerint hamarosan meg is jelennek kereskedelmi forgalomban.

  • Motorola: a Motorola két, már korábbról ismert készüléket összeolvasztva készül kiadni a V3 utódját, a RAZR V3x-et. A telefon 2-megapixeles kamerával, valamint egy UMTS hálózaton történő 3G-s videótelefon-beszélgetéshez használatos VGA-kamerával lesz felszerelve. Bluetooth, TF-kártyafoglalat, AAC+, MPEG4, WMV, WMA, MP3 és Real Video/Audio fájlok lejátszása. 3D-s játékok támogatása és SCREEN3 szervíz. A készülék megjelenése ezév végén várható.
  • LG: a japán gyártó egy raklapra való új mobilkészüléket mutatott be, amelyeket ezévben és ráadásul egyszerre kíván piacra dobni. Az LG320 3G-s támogatással ellátott, 512 MB-nyi beépített memóriát tartalmazó szétcsúsztathatós készülék. A LG VX9800 a Nokia 9500-hoz hasonló konstrukciójában, bár itt a belső, QWERTY-billentyűzett fölötti kijelzőn két mini-hangfal is helyet kapott (noha ez a készülék nem olyan szépre sikeredett, mint a Nokia csúcskommunikátor). Az F9200-as vízszintes irányban csúsztatható szét, érdekes megoldás, ám más újdonságot nem tartogat. Az F7200-ban PTP-támogatás mellett 64 MB beépített memória kapott helyett, és nincs kamera. A C2000 pedig a C1500 továbbfejlesztett változata, immáron VGA-kamerával és MP3 dalokkal támogatott csengőhanglistával.

    Hirdetés

    Hirdetés
    Hirdetés
  • 0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)