Hirdetés

Mocorog a The Wolf Among Us 2 - friss képeket kaptunk a játékból

|

Rövidesen talán többet megtudhatunk a Telltale Games hányattatott sorsú kalandjátékáról.

Hirdetés

Szinte hihetetlen, de eredetileg a 2017-es San Diegó-i Comi-Con keretein belül jelentette be a Telltale Games, hogy folytatást kap Bill Willingham Fables, avagy Fabulák című képregénysorozatán alapuló narratív kalandjátéka, a The Wolf Among Us. A megjelenést ekkor 2018-ra tűzték ki, ám nem sokkal később 2019-re csúsztatták. A stúdió azonban időközben megszűnt, így az is bizonytalanná vált, hogy összejön-e valaha a folytatás.

Szerencsére közbelépett a jogokat felvásárló LCG Entertainment, amely nemcsak a Telltale-t, hanem a korábban bejelentett The Wolf Among Us 2-t is feltámasztotta - megmentve ezzel a játékot. A Telltale Games ezt követően legutóbb tavaly márciusban adott életjelet a projektről. Ekkor annyit közöltek, több időre van szükségük, így 2023-ban már biztosan nem jelenhet meg a folytatás.

Hirdetés

A minap újabb hírek érkeztek: nem más, mint a The Game Awards és a Summer Game Fest házigazdája, Geoff Keighley adott életjelet a játékról egy Twitter/X bejegyzés formájában, néhány kép társaságában.

Keighley nem eresztette bő lére dolgokat, a képek mellé csupán annyit írt, fejlesztés alatt áll a játék.

Mivel a bejelentés Keighley felől érkezett, még az is elképzelhető, hogy a júniusban esedékes Summer Game Fest keretein belül valamilyen formában tiszteletét teszi majd a The Wolf Among Us 2 - legalábbis mi nagyon örülnénk neki.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)