Hirdetés

[MoD] CMR 04 - 2003/2004!!

|

HÁHÁ!!! Valaki figyel ránk... Nemrég arról beszéltünk, de jó is lenne végre egy WRC mod a Colin McRae Rally 04-hez... Erre máris nagyobb öröm ér minket ma délben a cím láttán, mint a Húsvét alatt összelocsolt pénzösszeg boldogító gondolata. Egy 113 megás csomag, mely tartalmazza a 2003-as, illetve 2004-es év anyagát, szépen beépül a CMR 04-be. Új Focus, új Lancer, új Xsara, új Impreza. A kis 206-osunk is megújúlt, az egyetlen problémám ezzel, hogy nem 307-essé. Na persze a modell adott, így be kell érnünk az átfestett drágasággal. Persze nem csak ezt rejti magában a 113 mega. Valódi nevek, új ikonok, animációk, vadiúj menü... Mi kell még? Zene? :) Azt még komponálják a PC Mozartjai, de hamarosan kapunk hozzá azt is. Sajnos a letöltés sebessége (0,72 Kbyte) arra enged következtetnem, hogy ma ezzel én már nem fogok harcolni a legjobb időkért... Azért lehet addig is próbálkozni, hátha valakinek NASA kialakítású vonala van :) Klikk!!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)