Hirdetés

[MoD] GTA: Vice City

|

MáTriX barátunk levele került a SPYNEWS-os postaládánkba az általuk készített GTA: Vice City mod-dal kapcsolatban: "Pár autó kivételével az össze autót lecseréltük, több mint 60-at. Megtalálható a tuningolt GOLF II-től kezdve az Elenor-on keresztül Mercedesek-ig sokminden. Hogy ez Modern MOD komplexebb legyen beleraktuk a New Vice City MOD 2004-es verzióját amivel így együttesen szinte egy új játékot kapunk. Sebességmérő, törésmérő, felfogadható emberek, buszjárat, áttervezett missziók... Az autóknak tankja is van, így ha kifogy a benzin akkor el kell látogatni egy benzinkúthoz. A Modern MOD 1.0-ban sok helyen előfordult textúrahiba (villogások). Ezt 98%-ban sikerült kiküszöbölnünk, de még elődordulhatnak." Itt találjátok meg a cuccost, jó szórakozást kívánunk!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)