Hirdetés

[MoD] Half-Life 2

|

Kedves Olvasóink! Közérdekű információk következnek a GameStar Online oldalain. Felmérések mutatják, hogy jelenleg a nemrég megjelent Half-Life 2 című akciójátékot övezi a legnagyobb érdeklődés még mindig. Ennek következtében kötelességünknek érezzük minden, a játékostársadalmat érintő fontosabb újdonságok közzé tételét... Hagyjuk a rizsát, haladjunk sorjában!

  • Half-Life 2 multiplayer & cooperative mod Annyit lehet róla tudni, hogy működik, egyelőre két pályát tartalmaz és nagyon jó! :) A 38 megás fájlt innen tudjátok leszedni. Thanks Joe004!
  • Mégegy mod Erről meg annyit tudni csak, hogy oroszok csinálták, illetve valószínűleg fejlesztik tovább is, ha van rá igény. A modifikáció a The Thing nevet viseli és itt található. Thanks MzperX_Real

    Hirdetés

    Hirdetés
    Hirdetés
  • 0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

    Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

    Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)