Hirdetés

[MoD] Portal előtt Portal a Preyben! :)

|

Kicsit kacifántosan hathat a cím, de íme itt a magyarázat: nyilván tudsz róla, hogy a Valve Software egy új játékot jelentett be néhány nappal ezelőtt. Ez nem más, mint a Portal, melyben különféle feladatokat úgy kell megoldanunk, hogy a legextrémebb helyzetekben nyitunk portálokat, és átbújkálunk rajtuk. Nos, néhány úgyes emberke egy hasonló kis modifikációt készített, ráadásul a már megjelent Prey-hez. Ebben az FPS-ben ugyebár voltak portálok, és ki is használták ezt. Azért ne feledjük, hogy a Portal kifejezetten erre az alapötletre épül, tehát elméletileg mindenképpen élvezetes lesz. Addig azonban érdemes kipróbálni az itt található kiegészítést, melyet a Prey demóverziója alá lehet telepíteni.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)