Hirdetés

Mod-tech Hall 2009 modding verseny - még lehet jelentkezni!

|

Október végén rendezik meg a nyolcadik magyar modding versenyt, melyre bárki jelentkezhet saját módosított számítógépével.

Hirdetés

Idén is megrendezik a Mod-tech Hall néven ismertté vált magyar modding versenyt, melyre minden olyan egyénnek, felhasználónak érdemes neveznie, aki érez annyi kreativitást és motivációt magában, hogy szebbé, csinosabbá, egyedibbé tegye az unalmas számítógépházba szerelt masináját. A Mod-tech Hall ráadásul nemcsak egy egyszerű verseny, hanem egy kiállítás is egyben, az elkészült pályamunkákat a zsűri és az ellenfelek mellett a nagy nyilvánosság is megtekintheti.

A 2009-es verseny kapcsán ráadásul soha nem látott publicitásról beszélhetünk. Az MTH 2009 ugyanis október 31-én, a Budapest Sportarénában megrendezendő magyarországi Windows 7 premier eseménnyel együtt lesz megtartva, amelyre rengeteg érdelődőt várnak a szervezők. Csak nektek elárulom, hogy szintén ekkor lesz a Budapest Game Show 2009 is, így aki kilátogat az Arénába, az bizony sok legyet üthet egy csapásra.

Ami a nevezési szabályokat illeti, egy ember több géppel is nevezhet, viszont szigorú feltétel, hogy mindegyiknek működőképesnek kell lennie. Továbbá a beszerelt hardvereket úgy kell összeválogatni, hogy azokon elfusson a Microsoft legújabb operációs rendszere. A versenyre történő nevezéseket a Radikalmod fogadja, a pontos jelentkezési kritériumokat, illetve a nevezettek listáját ide kattinva olvashatjátok el. A nevezési határidő: október 24.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)