Hirdetés

[MoD] Új infók: Black Mesa Source

|

Bizonyára nem mindenki előtt ismeretlen a Black Mesa Source - a Black Mesa egészen biztosan nem. Ez egy elég régóta fejlesztés alatt álló Half-Life 2 modifikáció, melyről végre új fejlemények érkeztek.

Hirdetés

Egy lelkes profikból álló csapat gondolt egyet, és nekifogtak a Half-Life első részének feldolgozásába a második részben debütált Source engine használatával. A végeredmény még nem tudni, mikor készül el, de az egészen biztos, hogy sokkal jobb lesz, mint a Half-Life Source, ami gyakorlatilag csak lecserélte az alapjáték motorját, grafikai módosítást alig eszközölve.

A BMS csapata arra vállalkozott, hogy teljes mértékben újragyártják a Half-Life első részében megismert pályákat, fegyvereket, sőt még a karakterek modelljeit, hangjait, és magát a zenét is lecserélik. A hangulat a régi, a történet változatlan, minden más azonban fel lesz tupírozva. Nem csak a rajongóknak lesz ez kötelező! A projekt honlapja azonban közel egy évig nem működött, ugyanis több támadásnak is kitették, úgyhogy inkább csak a háttérben folytatták a munkálatokat.

A napokban azonban egy új honlappal jelentkeztek, ahol még több zenét és képet csodálhat meg a nagyérdemű. Sajnos továbbra sem tudni, mikor ér célba a dolog, de az, hogy a csomag nagyjából négy gigabájt lesz, jól látszik, mekkora meló is az egészet összehozni. December végén újabb adag média csomaggal kedveskednek karácsony alkalmával az érdeklődőknek. Addig is látogassatok el a www.blackmesasource.com weboldalra.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)