Hirdetés

Modern Warfare 2 - 300 oldalas kézikönyv 32 dollárért

|

Az emberek igyekszenek mindenféle lehetőséget kihasználni, amit a Modern Warfare 2-ben látnak, s ezért találnak ki újabbnál-újabb dolgokat, amit el lehet adni a játék nevével.

Hirdetés

Mostani alanyunk egy kézikönyv, mely röpke 300 oldalból áll, s a Modern Warfare 2 minden utolsó kis pontját segít felfedezni, valamint tippeket ad ahhoz, hogy hogy játsszuk a játékot a legjobb teljesítmény eléréséhez.

A kézikönyvben megtalálható minden küldetés részletes leírása, a végigjátszáshoz szükséges taktika, információk, amiket egyébként minden játékos kitapasztalna, de a lustábbak mostmár el is olvashatják előrre, lelőve az összes poént... Minden elrejtett tárgy helyét is megtalálhatjuk az útmutató segítségével, úgy mint speciális fegyverek, álruhák, és challenge-ek. Lehet ugyan, hogy ha enélkül játszuk a Modern Warfare 2-t, nem találunk meg minden elrejtett dolgot, ami egyébként nagyon is jól jönne, de kérem, ez már a csalás legkiforrottabb, legdrágább módja, ugyanis 32 dollárért lehet beszerezni. 6000 forint, ezért bizony nagyon sok hasznos dolgot lehet kapni! Ez persze csak az én véleményem, a tiéteket kommentekben várjuk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)