Hirdetés

Modern Warfare 2 - a PC-s verzió Steamworks-szel együtt érkezik

|

Az Activision és a Valve szoros együttműködésben állnak a Modern Warfare 2 kapcsán, és ez nem csak a kizárólag Steam-en keresztül játszható multiplayer módban mutatkozik meg.

Hirdetés

Az Activision ma jelentette be, hogy a Modern Warfare 2 PC-s verziója tartalmazni fogja a Valve Steamworks programcsomagját, melynek segítségével automatikusan frissíti magát a játék, emellett tartalmazza a Valve csalásellenes programját, a VAC-et, valamint Achievementekkel és az újonnan bejelentett Steam Cloud-dal bővíti a játékot.

50 Achievement-ért küzdhetnek a játékosok, melyek között egyaránt akadnak könnyen, és nehezen megszerezhetőek is. A Steam Cloud segítségével, mivel accounthoz kötött a játék, bárhonnan játszhatnak a saját beállításukkal, pontszámaikkal, elért achievementjeikkel. Az Infinity Ward ezzel sokkal közelebb kerülhet játékosaihoz, gyorsabban tud segítséget nyújtani, mint eddig bármikor. A Valve pedig hatalmas lehetőséget lát a Modern Warfare 2-ben, és azt hiszem, ezzel nincsenek egyedül. Egyébként a játék ma vált előrendelhetővé a steamen, s a november 8-ával kezdődő héten már bárki megvásárolhatja mind digitális, mind dobozos formában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)