Hirdetés

Modern Warfare 2 - A túl durva részeket át lehet lépni

|

A tegnap felkerült videóra ma már magyarázatot is kaptunk.

Hirdetés

Tegnap a franciák jóvoltából felkerült egy videó, melyben beépülve az egyik terrorszervezetbe civilek tucatjait darálta le a játékos hidegvérrel. Az Activision maga válaszolt a jelenetre, és mindenki megnyugodhat, nem lesz kötelező végignézni/játszani, át is lehet majd ugrani.

Az Activision a Modern Warfare 2-ben meg szeretné mutatni a terrorizmus kegyetlenségét, nem is véletlen az ESRB Mature értékelése, azaz a legdurvább fokozat, tehát csak a felnőtteknek szól. Az igazság az, hogy ezek bárki számára megrázó képsorok, ezért az Activision okos döntést hozott: a kegyetlen részeket át lehet lépni. A Modern Warfare 2 kezdetén a játékosok elérnek egy bizonyos ponthoz, ahol a játék figyelmezteti őket, hogy megrázó képsorok következnek, és ha szeretnék átlépni, akkor megvan rá a lehetőségük. A tegnapi videó egyébként elég becsapós, hiszen a játék egyik legdurvább részét mutatja be, természetesen a játék egésze nem ennyire erős. Én azért nagyon kíváncsi vagyok rá, az első rész azért lett a kedvencem, mert segített magam beleélni a játékba még akkor is, mikor nem volt közvetlen akció (pl. helikopter, nagy robbanás, az élet utolsó pillanatai, körülöttünk minden kihalt. Aki játszott vele, tudja miről beszélek).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)