Hirdetés

Modern Warfare 2 AC130 multiplayer trailer

|

Egy nyúlfarknyi videó látott napvilágot, ami a Modern Warfare 2 többszereplős küzdelmeibe enged bepillantást.

Hirdetés

Elemzők szerint az idei karácsony favoritja nem más, mint a Call of Duty előtagot visszaszerző Modern Warfare 2. Annak ellenére sem változtattak álláspontjukon, hogy az Activision Blizzard egy nem túl szimpatikus húzással a megszokottnál magasabb áron kívánja piacra dobni a milliók által várt játékot.



Az éjjellátó készülékkel kiegészített gyűjtői változat iránti kielégíthetetlen kereslet arról árulkodik, hogy a rajongók nagy ívben tesznek arra, hogy gazdasági válság idején az áraknak lefele és nem felfele kellene mozdulniuk, így ösztönözve a keresletet és rajta keresztül a fogyasztást. A vásárlás azonban érzelmi alapon zajlik, és ez az, amivel az egzakt tudománynak nem nevezhető közgazdaságtan sosem számol.



Az egyik legfontosabb vásárlásra ösztönző ok a Modern Warfare 2 esetében is a multiplayer. Biztos jó lesz a rövidke egyjátékos kampány is, de néhány végigjátszás után vagy polcra kerül a játék, vagy belevágunk a többszereplős csatározásokba. A frissiben kikerült videó tanúsága szerint esetenként akár egy AC130-as repülőgép segítségét is kérhetjük. A Call of Duty 4: Modern Warfare egyik emlékezetes küldetésében pont egy ilyen gép fedélzetéről nyithattunk tüzet az alant harcoló társainkat szorongató ultranacionalistákra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)