Hirdetés

Modern Warfare 2 - Angliában drágább

|

Az Activision, a gyenge fontra hivatkozva, drágábban szeretné értékesíteni a Modern Warfare 2-őt Angliában.

Hirdetés

A Modern Warfare 2 minden bizonnyal hatalmas siker lesz. Rajongók millió állnak startra készen, hogy a megjelenés napján megkaparintsák az Infinity Ward új játékát. Az Angol vásárlóknak sajnos kicsit mélyebben kell a pénztárcájukba nyúlniuk.

Nem tudni, hogy az áremelés a többi országot is érinti-e, de ismerve kis hazánk viszonyait, megkockáztatom, hogy nálunk is az átlagosnál drágább lesz a Modern Warfare 2. Most nem a Prestige Edition van fókuszban, hanem a sima snassz verzió. Az Activision a gyenge euró-font árfolyamot, valamint a fejlesztési költségek növekedést hozva fel indoklásként, 54,99 fontos kisker árat javasol. Az áruházak természetesen annyiért adják, amennyiért akarják, de kétséges, hogy az őket érintő plusz költségeket ne hárítanák át ránk, a vásárlókra. Remélhetőleg ez egyedi eset lesz, és nem egy áremelési hullám kezdete. A többi kiadó egyelőre óvatos a helyzettel kapcsolatban. A Ubisoft, és a THQ nem kívánta kommentálni a bejelentést, de az EA közölte: nem változott semmi az árazási politikájukat illetőleg. Vajon a drágább Modern Warfare 2 is olyan jól fogy majd? Esetleg az Activision lépése felhergelheti annyira a játékosokat, hogy az az eladási mutatókon is meglátszik? Véleményeket kommentbe, bölcsen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)