Hirdetés

Modern Warfare 2 - Egyedi kontroller a játékhoz?

|

Egy twitteres bejegyzés alapján nem zárhatjuk ki, hogy külön a játékhoz készült vezérlővel rukkol elő az Activision Blizzard.

Hirdetés

Most már bátran kijelenthetjük, hogy teljes gőzzel beindult az Activision Blizzard marketing gépezete, hiszen nem telik el úgy nap, hogy ne adódjon olyan információ a Call of Duty égisze alá visszatért Modern Warfare 2-t illetően, amiről lehetőségeinkhez mérten a legrövidebb időn belül beszámolunk.



A legújabb hírmorzsa Rob Bowlinghoz, az Infinity Ward közösségi menedzseréhez fűződik. Az említett úriember twitteres bejegyzésében arról csacsogott, hogy épp egy, a Modern Warfare 2-höz kapcsolódó vezérlő miatt lefolytatott találkozón csücsül. A rajongók tanácsát kérte a vezérlő analóg karjának fogantyúja ügyében. Konvex, vagy konkáv az igazi? Szerintetek?



Ha figyelembe vesszük azt, hogy a néhány nappal ezelőtt leleplezett Prestige Edition körül kialakult hisztéria kézzel fogható bizonyítékkal támasztotta alá az elemzők rekord eladásokkal számoló elképzeléseit, akkor nem tűnik elképzelhetetlennek, hogy az Activision Blizzard valóban még egy bőrt lehúz a Modern Warfare 2 által megtestesített rókáról. Ha valóban igazak Bowling úr szavai, akkor hamarosan kiderül, hogy csak a név adja-e el az említett vezérlőt, vagy önmagában olyan minőséget képvisel, ami megvásárlásra ösztönöz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)