Hirdetés

Modern Warfare 2 - Hétvégi banhullám

|

Ha igazat mondott Robert Bowling, akkor ma már 2500 csalóval kevesebb szaladgál a Modern Warfare 2 szerverein.

Hirdetés

Sok másik játékostársunk szórakozását csalással elrontani a saját önző érdekeink miatt a leggusztustalanabb dolog, ami csak a játékvilágban létezik. Egyes degenerált, másokat nem tisztelő emberszabásúak mégis életformaként űzik az ipart, és jót nevetnek azon, ha önmagukat is átverve játéktudást lophatnak maguknak.


A másodkézből vásárolt Modern Warfare 2 aktivációs kódok tulajsonosai után, most egy másik csoport került az IW szálkeresztjébe. Bár minden óvintézkedést megtettek, se a Valve, sem pedig az Infinity Ward nem tudta megakadályozni, hogy leleményes hackerek a Modern Warfare 2 developer console-ját elővarázsolva a játékosok kezébe adják a pofátlan csalás eszközét. Kis lépés az embernek, de a hétvégén állítólag 2500 csaló kapta meg a neki járó bant, ha hihetünk Robert Bowlingnak.
A még pénteken, Twitteren közzétett megszólalás értelmében az akció a hétvégén esett meg, 2500 Steam accountot vett célba, és természetesen további hasonló megmozdulások várhatók. IW - Csalók és hackerek: 1:1.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)