Hirdetés

Modern Warfare 2 - Infók és speciális vezérlők

|

Az Infinity Ward FPS-éhez illő vezérlők sorozata készül a Mad Catz műhelyében.

Hirdetés

A szokottnál is magasabb nyitóáron bemutatokzó Modern Warfare 2 egyedi kontrollere eddig sem volt titok, ám azt legvadabb álmainkban sem gondoltuk volna, hogy a Mad Catz egy egész szériával rukkol elő, mégpedig mindegyik támogatott platformra.



Az álcafestéses PS3, Xbox 360 kontrollerek, egerek és billentyűzetek halmából szerintem a gégemikrofon emelkedik ki. Valóban jópofa elgondolás, s biztos vagyok benne, hogy sokan szavaznak majd bizalmat neki. Az eszközök részletes listáját erre találjátok.

A vezérlők mellett érdemes még megemlítenem, hogy a Modern Warfare 2 többszereplős összecsapásaiból kimaradnak a járművek, csak gyalogosan juthatunk el A-ból B-be. Ellenben mind a szóló kampányban, mind multiban lehetőség nyílik majd arra, hogy egyszerre két fegyvert tartsunk a kezünkben. Ez mindig dögösen mutat (pl. két Desert Eagle), de ne feljtsük el, hogy ilyenkor nem tudjuk szemünkhöz emelni az adott meggymagköpőt, tehát sem pontosan célozni, sem ráközelíteni nem lehet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)