Hirdetés

Modern Warfare 2 - Ingame jelenetek

|

Hóban, fagyban, motoros szánon, búvárruhában - na nem egyszerre - és egyéb extrém körülmények közepette kell majd helytállnunk a Modern Warfare 2 kampánya során.

Hirdetés

Úgy vélem, nem túlzok, ha az idei esztendő legjobban várt FPS-ének nevezem a Call of Duty 4: Modern Warfare által kitaposott ösvényen továbbhaladó Modern Warfare 2 címre keresztelt alkotást. Sem az időmanipulálós Singularity, sem a vízalatti disztópiát elénk táró Bioshock 2, sem az okkult nácikat felvonultató Wolfenstein, sem a nukleáris katasztrófa utóhatásaival riogató S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat körül nem alakult ki akkora felhajtás, mint az Infinity Ward soron következő művét illetően.



A Modern Warfare 2 immáron Call of Duty előtag nélkül ismételten a modern hadviselés korszakába invitál bennünket. Ezúttal, a rövid ízelítő alapján kijelenthetjük, hogy újabb harcmezőkön (havas, jeges táj) és merőben szokatlan környezetben (víz alatt) is bebizonyíthatjuk, hogy nálunk jobban senki sem ért a fedezékben lapuláshoz, a golyók kerülgetéséhez. Persze ez nem épp egy ArmA II, így akár ólomgaluskákat is fogyaszthatunk reggelire, az sem kottyan meg különösebben. Mivel nem élethűsége miatt kedveljük a CoD sorozatot, és az abból kiválni készülő Modern Warfare szériát, ezt nem is lehet hibaként felróni.



A nagy pillanatra, vagyis a leleplezésre - nyilván egy hosszabb trailer és pár kép társaságában - május 24-én kerül sor, hogy alig fél évvel később, kimerítő marketinghadjárat után a Modern Warfare 2 megkezdhesse küzdelmét a játékosok kegyeiért és pénztárcájának tartalmáért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)