Hirdetés

Modern Warfare 2 képek és hírmorzsák

|

Máris felkerült az exkluzív Modern Warfare 2 információkat tartalmazó Game Informer magazin legfrissebb száma az internetre.

Hirdetés

Befutottak a Game Informer legújabb számának digitalizált lapjai, az időről-időre exkluzív beszámolókkal és képekkel szolgáló magazin ezúttal a Modern Warfare második epizódjának áldozott körülbelül tíz oldalt. A szemkápráztató képekkel megspékelt információtengerből kiderült, hogy nyitottabb területekre számíthatunk, mint a negyedik epizód esetében, azonban a Modern Warfare 2 továbbra is lineáris játékmenettel operál

Részletesebb grafikával és hosszabb egyjátékos kampánymóddal rendelkezik elődjénél (ugyebár ezúttal is Call of Duty 4: Modern Warfare epizódra hivatkozunk), az ígéretek szerint 60 képkocka per másodperces értéknél nem fog gyengébben teljesíteni. A havas területeken motoros szánokkal menekülhetünk üldözőink elől (egyelőre nem tudni, hogy vezethetjük vagy egyszerűen csak lövöldözhetünk-e a szánokról), megmászhatjuk a jégfalakat, valamint kampánymódban ellenfeleink védőpajzsokkal és testreszabott fegyverekkel próbálnak megszabadulni tőlünk. A Modern Warfare 2 történetmódja nem támogatja a kooperatív módot, ellenben a kampányoktól független küldetéseket végigvihetjük ismerősünkkel. Ezenkívül multiplayer módjához kiadott frissítések automatikusan letöltődőnek. A magazinból kiollózott képeket megtekinthetitek a galériában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)