Hirdetés

Modern Warfare 2 - Különleges Xbox 360 konzol dukál hozzá

|

Boldog-boldogtalan igyekszik meglovagolni az Infinity Ward FPS-e körül kialakult hype hullámait. Miért pont a Microsoft hagyná ki a kínálkozó lehetőséget?

Hirdetés

A Microsoft és az Activision együtmüködése eredményezte azt a gépszörnyet, amint a Modern Warfare 2 példányával együtt csomagolva szállítanak majd az üzletekbe.



Az Európába is korlátozott számban érkező Xbox 360 Modern Warfare 2 Limited Edition gyakorlatilag egy tuningolt Elite konzolnak tekinthető, ugyanis azzal ellentétben nem 120, hanem 250 GB-os tárkapacitással rendelkezik, valamint a külsején is árulkodó nyomokat visel hovatartozására utalandó. A két vezetéknélküli kontrollerrel, valamint headsettel kiegészített csomag 399 dollárba kerül.



Nem számít újdonságnak, hogy egy-egy játék a hagyományos verzióktól némileg eltérő konzolokkal párosul, elegendő csak a Resident Evil 5 kapcsán kiadott tűzpiros készülékre gondolni.

Update: A csomag idehaza 99 999 forintos ajánlott fogyasztói áron november 13-tól lesz kapható az 576Kbyte szaküzleteiben, áll a Microsoft közleményében.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)