Hirdetés

Modern Warfare 2 launch party a Media Markt Pólus Center-ben

|

Hamarosan a boltok polcaira kerül minden idők egyik legsikeresebbnek ígérkező játéka, a Call of Duty: Modern Warfare 2. Ennek lesz launch partyja nemsokára...

Hirdetés

Az alábbi sajtóközlemény elmondja, mi lesz a bulin:

"Az idei év legnagyobb játéka a legjobbat érdemli, ezért az ország legnagyobb területű Media Markt-jával közösen ünnepeljük meg ezt a jeles eseményt, melyre ezúton szeretnénk meghívni minden kedves érdeklődőt.

A koránkelő  és iskolakerülő játékosok már a nyitáskor szembesülhetnek az esemény első fázisával, mivel egy hat méter magas Modern Warfare 2-es mászófal várja azokat a vállalkozó kedvű egyéneket, akik nemcsak a gép előtt ülve rettenthetetlenek, hanem a magasban is megállják a helyüket. És hogy miért érdemes kockáztatni a szédítő magasságot? A legügyesebb versenyző éjfél után egy MW2-es X360 Elite konzol boldog tulajdonosa lesz.

Természetesen gondoltunk a kevésbé edzett játékostársainkra is (gyanítom, hogy ők lesznek többségben), így délután kettőtől a helyszínen kiállított gépeken multi versenyt rendezünk. A fődíj itt is egy Modern Warfare 2-es Xbox360 Elite konzol lesz, szóval érdemes eljönni és megküzdeni a többiekkel.  Nevezni a helyszínen lévő rendkívül csinos hosztesz lányoknál lehet.

A játék november 10-én 00.01 perckor kerülhet legkorábban a vásárlók kezébe, a nyereményeket is ekkor adjuk át. Az első 50 vásárlónak külön meglepetéssel kedveskedik a Media Markt.

Gyertek el és  ünnepeljétek velünk közösen annak a játéknak a megjelenését, mely az elkövetkezendő években uralni fogja a multiplayer játékok piacát. 14 millió ember nem tévedhet!

Időpont: 2009. november 9. (hétfő) reggel 10-től éjfélig

Helyszín: Budapest, Media Markt Pólus Center"

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)