Hirdetés

Modern Warfare 2 - megyünk a víz alá!

|

Új képek érkeztek a várva-várt Moden Warfare 2-ből, melyek között egy víz alatti akció eseményeiről készült képe is megtalálható.

Hirdetés

Jajj, de jó játék lesz ez! No nem mintha a Call of Duty 4: Modern Warfare nem lett volna jó, de ez biztosan űberelni fogja, hiszen annyi új ötletet láttunk már, hogy nem is győzünk betelni vele. Az alább látható képeken van megint Megváltó Krisztus-szobor, jeges tájak, és egy újonnan látott helyszín, mégpedig a víz mélye.

Nagy a felhajtás a játék körül, az tény, de van is mire reklámozni agyba-főbe, hiszen lehet, hogy az év akciójátékát tisztelhetjük személyében (bár az nálunk már az Uncharted 2: Among Thieves, de azért kíváncsiak vagyunk az Infinity Ward alkotására is). A Modern Warfare 2 izgalmas lesz, reméljük hozza az első rész színvonalát. Most pedig a képek:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)