Hirdetés

Modern Warfare 2 - Multi Coop gameplay trailer

|

Bármelyik nap, amikor Modern Warfare 2 hírt teszünk ki, a nap lelátogatottabb hírei közé kerül. Vajon ez a hír is eléri majd ezt a státuszt?

Hirdetés

Az esély megvan rá, ugyanis a Modern Warfare 2 egyik legnépszerűbbnek szánt "fícsörjét" mutatja be, a multi-coop játékmódot.

A szingle résztől teljesen eltérő játékváltozat olyan a fejlesztők szerint, mintha egy teljesen másik Modern Warfare 2 lenne - mintha a játék dobozában 3 különböző játékot csomagoltak volna (single, coop, multi). A favellák, azaz trópusi bódék világában játszódó szintről, illetve későbbi szintekről áttekintést kapunk a videóban - a fejlesztők pedig minden lényeges dolgot elárulnak a coop módról.

Én csak annyit mondok: Jó lesz ez emberek, jó lesz!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)