Hirdetés

Modern Warfare 2 - Örök lőszer Xbox 360-on

|

Óvatosan multizzunk Xbox 360-on, mert pimasz modderek újabb csalással keserítik a játékosok életét.

Hirdetés

A legújabb exploit egyelőre csak Xbox 360-on bukant fel, lényege, hogy örök lőszerrel játszhat mindenki, aki egy modolt meccsbe száll be - akár véletlenül is. A bug terjed, azaz ha már egyszer nekünk megvan az örök lőszer, azt megkapja tőlünk is mindenki, aki velünk játszik.

Elsőre minden bizonnyal fun számolatlanul szórni a gránátokat, ám ha megtekintitek az alábbi videót kiderül, hogy nem feltétlen élvezetesek az így játszott meccsek. Az Infinity Ward tud a problémáról és dolgoznak a problémán, de egyelőre nem tudni mikor érkezik a következő Modern Warfare 2 patch. Aki esetleg beleszaladt a hoppába, húzza le a netről a boxot, és indítsa újra a konzolt, azzal megoldódik a probléma. No, hát csak nem múlt el a mai nap sem Modern Warfare 2 hír nélkül, ugye?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)