Hirdetés

Modern Warfare 2 - Értékeljék újra!

|

Ausztrál gyermekvédők a Modern Warfare 2 újraértékelését követelik, a minap közkézre kerül videó megnézése után.

Hirdetés

Azt már tudjuk egy ideje, hogy az ausztrálok érzékeny emberek. Náluk a legmagasabb korhatár a 15+, ami ennél is durvább, az nem játéknak való, így nem is árusítható az országban, ahogyan erre a Valve is rájött nemrégiben.

A minap felszínre került Modern Warfare 2 videó után - melyben ugyebár civileket lőhetünk halomra - egy ausztrál csoport a játék újraminősítését követeli, nem titkolván, hogy annak betiltásával lenne csak elégedett. Az Activision ugyan elmagyarázta, hogy a videó során egy titkosügynök bőrébe bújunk, és lődözni nem kötelező, sőt az egész pálya kihagyható úgy, ahogy van, az ausztrál cenzrok szigorát ismerve, lenne félnivalója az Infinity Wardnak. Szerecsére azonban a hivatalos álláspont szerint, az ottani ESRB-nek nem áll módjában felülvizsgálni saját döntését, így nem került veszélybe a Modern Warfare 2 ausztráliai megjelenése. Huh.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)