Hirdetés

Modern Warfare 2 - Sokkolás mesterfokon

|

Igen durva Modern Warfare 2 gameplay videó került ki a világhálóra.

Hirdetés

No, ennek enyhe botrányszaga van, kérem. Az Infinity Ward talán átlépett egy határt, amelyet eddg csak a Postal készítői tettek meg. Persze itt nem céltalan öldöklésről van szó, de tény, hogy a játékos egy gépfegyverrel civilek tucatjait küldi a halálba.

A multkor kiszivárgott videót is a franciáknak köszönhettük, most sincs ez másképp. A Modern Warfare 2 gamepaly videó főszereplője - azaz a játékos - egy beépített ügynök, akinek "hatalmas áldozatokat kell hoznia, hogy a célpont közelébe férkőzhessen". Sajnos a francia tudásom kissé rozsdás, és vörösbort sem ittam, de nagyjából ez hangzik el az eligazítás során. A videót megnézni érdemes, bár a minőség igen gyatra. Amennyiben nem menne, annak oka az, hogy az Activision erősen törölteti mindenhonnan. Véleményeket kommentbe legyetek szívesek. Több, vagy kevesebb lesz ettől a Modern Warfare 2? Botrány várható, vagy ez csak egy vihar a biliben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)