Hirdetés

Modern Warfare 2 - Stimulus Package kedvcsináló

|

Az igencsak drága Stimulus Package DLC kapott egy jó kis kedvcsináló játékmenet videót, amiből megismerhetjük a pályákat.

Hirdetés

Jövő hét kedden érkezik a Stimulus Package DLC Xbox-os kiadása, úgyhogy az elszánt Modern Warfare 2 hívek már készülhetnek lelkileg a kemény 1200 MS pont kiperkálására.

Az Activision most szeretné megkönnyíteni a döntést, és gyorsan útjára indított egy kedvcsináló játékmenet videót, amiben az öt pályából hármat, a Bailout, a Storm és a Salvage nevezetűt mutatják be. A Modern Warfare 1-ből ellopott két klasszikus pályát, a Crash-t és az Overgrown-t valami miatt nem reklámozzák ennyire...

Nézzétek meg, biztos megjön az étvágyatok... Ne feledjétek az XP-duplázós hétvégét!

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)