Hirdetés

Modern Warfare 2 - új trailer a focimeccs szünetében

|

Az Activision érdekes húzással rukkol elő: egy focimeccs szünetében mutatja be a legújabb videót a Modern Warfare 2-ből.

Hirdetés

Az amerikaiak mindenkinél korábban láthatják majd az új videót a Modern Warfare 2-ből, történetesen az ottani idő szerint vasárnap este 8-kor kezdődő Pittsburgh Steelers és San Diego Chargers meccs egyik szünetében, az NBC-n (magyar idő szerint hétfőn hajnali háromkor, ha valaki esetleg fogja az NBC-t).

A videóban eddig még nem látott gameplay részleteket láthatunk majd, s ezzel elkezdődik az Infinity Ward és az Activision több millió dolláros reklámkampánya. Nem sokkal a TV-s vetítés után valószínűleg az internetre is felkerül majd, mindenképpen ki fogjuk rakni a GSTV-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)