Hirdetés

Modern Warfare 2 - újabb Stimulus trailer

|

Az Activision a tegnapi, "véletlenül kiszivárgott" játékmenet videó után kiadta a hivatalos Stimulus Packege DLC trailert, amitől azt remélik, meggyőzőbb lesz…

Hirdetés

Tegnap nem aratott túl nagy sikert a Modern Warfare 2 Stimulus Packege DLC-jét népszerűsítő játékmenet trailer. Az Activision semmit sem akar a véletlenre bízni, ezért a tegnapi, állítólag "véletlenül kiszivárgott" videó után kiadott egy szépen megkomponált hivatalos trailert is, amivel most már nagyon meg szeretnének győzni bennünket. Várjuk a kommenteket, hogy sikerült-e nekik...

Akinek esetleg még újdonság a Stimulus Packege, annak elmondjuk a száraz tényeket. A pakkba öt pályát csomagoltak, melyek közül három teljesen új (Bailout, Storm, Salvage), kettőt (Crash, Overgrown) pedig egyszerűen átemeltek a Modern Warfare 1-ből. Mindezért 1200 MS pontot (15 dollár) kérnek. Március 30-tól tölthetik az Xbox 360 tulajok, a PC-s és PS3-as verzió pedig kb. egy hónappal később érkezik.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)