Hirdetés

Modern Warfare 2 - XP duplázás április 2-5. között

|

Az Infinity Ward egy "dupla XP hétvégével" ünnepli az Xbox-ra március 30-án érkező, méregdrága Stimulus Package-et.

Hirdetés

Modern Warfare 2 rajongók figyelem! Ha Xbox-otok is van, akkor még inkább. "Új pályák + dupla XP = nincs alvás" - ezt a képletet kürtölte világgá Twitteren Robert Bowling, az Infinity Ward egyik fejlesztője. Mit jelent ez a zagyvaság? Annyit, hogy az IW április 2-5. között egy tapasztalati pont duplázós hétvégével szeretné megünnepelni a Modern Warfare 2 március 30-án érkező, méregdrága Stimulus Package DLC-jét.

A "dupla XP hétvége" csak az Xbox 360-ra vonatkozik, mivel a letölthető tartalom egy exkluzivitási szerződésnek köszönhetően először a Microsoft konzoljára érkezik, míg a többi platformon nagyjából egy hónappal az Xbox Live-os megjelenés után lesz elérhető. Azért ne tessék megijedni, mindenkinek meg lesz a lehetősége az XP duplázásra - a maga idejében.

A Stimulus Package DLC egyébként öt új multiplayer pályát tartalmaz, melyekből kettőt egyszerűen átemeltek a CoD4-ből, és kő kemény tizenöt zöld hasút kérnek érte.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)