Hirdetés

Modern Warfare 3 Launch Party az Allee bevásárlóközpontban!

|

Két budapesti helyszínen is ünnepelhetik a rajongók a sajtó munkatársaival közösen a Modern Warfare 3 hazai bemutatkozását.

Hirdetés

A Westend mellett tehát november 7-én késő este az Allee bevásárlóközpont is egy Modern Warfare 3 Launch Partynak ad otthont, így akár azt is megtehetitek, hogy a lakóhelyetekhez közelebb eső rendezvényt részesítitek előnyben. A GameStar krónikásai természetesen mindkét helyszínen jelen lesznek, hogy megörökítsék az utókor számára a jeles pillanatot.




Az 576 KByte üzlete elé szervezett buli 21:00 órakor veszi kezdetét, amikor is az érdeklődők rázúdulhatnak a kiállított konzolokra, hogy még vásárlás előtt kipróbálhassák a Call of Duty: Modern Warfare 3-at a kiállított konzolokon.
Az est folyamán az első 100 vásárló névre szóló Modern Warfare 3 dögcédulával lesz gazdagabb, valamint az első 300 vásárló CoD posztert kap a megvásárolt játék mellé ajándékba! Mindezen felül GameStar magazin is jár majd a megvásárolt kópiák mellé.
A résztvevők között - akik fáradtságukat Bomba energiaitallal űzhetik el - kvízjáték formájában játékrelikviákat sorsolnak ki.



Amennyiben szeretnétek ingyen megkapni a Modern Warfare 3-at, nem kell más egyebet tennetek, mint elindulni a Black Ops versenyen, és az első helyen végezni. A nyeremény a Modern Warfare 3 mellett egy 576 KByte törzsvásárlói kártyán jóváírt 20 000 forint értékű pénzdíjat is magába foglal. A második és a harmadik helyezett pedig egy-egy ajándékcsomaggal vigasztalódhat.

 

Program:
21:00 Kipróbálható a Modern Warfare 3!
21:30 Regisztráció a Call of Duty Black Ops versenyre és sorszámosztás (az első 100 vásárló ajándék névre szóló dögcédulát kap)!
22:00 Köszöntő
22:10 Black Ops verseny
22:30 Fél óránként Call of Duty kvízjáték videojátékos nyereményekkel!
23:40 Black Ops versenydöntő és eredményhirdetés!
00:00 Megvásárolható a Modern Warfare 3! A készlet erejéig dögcédulát, posztert és GameStar magazint osztanak!

Helyszín:
Allee bevásárlóközpont
576 KByte üzlet
1117 Budapest, Október 23. Utca

Ha még nem regisztráltál az eseményre, akkor azt ITT megteheted!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)