Hirdetés

Modern Warfare 3 - nem lesz meg minden rekord?

|

A kezdeti sikerek után megtorpant a szárnyalás, lehet, hogy a Black Ops sikerét nem lehet majd túlszárnyalni?

Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare 3 kezdeti sikere minden idők legnagyobb eredményét hozta (nem csak a játékeladások terén ugyebár), akkor már minden elemző arról beszélt, hogy a szárnyalás megállíthatatlan. Szinte látom az ellendrukkerek gonoszul elégedett vigyorát: nem ez történt.



Lehet, hogy sok vuduzás kellett hozzá, de az utóbbi időben megtorpant a Call of Duty: Modern Warfare 3 eladási mutatója, márciusban csak a fele annyit adtak el belőle, mint a Black Ops játékból egy évvel korábban - a különbség jelenleg kb. 4,2 százalék az összes eladott példányt tekintve.

Ez pedig azt jelenti, hogy minden rekordot nem dönthet meg a Modern Warfare 3, de azt már nehéz lesz elvenni, amit az első héten produkált, a maga szolid 6,5 milliós eladásával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)