Hirdetés

MolyJam - majdnem 300 játék készült és mind letölthető

|

MolyJam - két napos esemény, amely egyrészt paródia, másrészt tehetségkutató is egyben, Peter Molyneux közreműködésével.

Hirdetés

A mozgalmat egy Double Fine tag, Anna Kipnis indította el, hogy amatőrök és profik együtt jamelhessenek egy két napos rendezvény keretén belül világszerte megismerve egymást, egymás módszereit, gondolatait. 

Az apropót az adta, hogy egy Peter Molydeux nevű Twitter paródia accountról (amely persze az igazi Peter Molyneux-t parodizálta) mindenféle "bölcs" twittek érkeztek, és ezek alapján kellett "The Molyjam: What Would Molydeux?" címmel játékot készíteni.

Egészen elképesztő mennyiségű program született - annak idején milliós eladású konzolok és számítógépek léteztek kevesebb játékkal, mint amit most egy hétvége alatt összedobott a MolyJam közösség.

A 280 beérkezett játék mindegyike letölthető, megnézegethető - várjuk a véleményeket, kinek melyik tetszett (én a Pigeon Questet próbáltam. Korrekt). Egy dolog fontos - csodát ne várjunk két nap alatt készült játékoktól. 

Már csak az a nagy kár, hogy Magyarországon nem volt MolyJam - reméljük, majd talán jövőre lesz...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)